Yleiset- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Hannunkorut Oy verkkokauppaa osoitteessa https://hannunkorut.com. Tilatessaan tuotteita verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Hannunkorut yhteystiedot ovat seuraavat:

Hannunkorut Oy
Mäenrinne 3 
02160 Espoo

Puh. 040 818 7922
Sähköposti: info@hannunkorut.com

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Hannunkorut Oy-n omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Hannunkorut Oy-n etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Hannunkorut Oy-n verkkosivujen käyttöehdot koskevat myös verkkokauppaa.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu Stripe ja Paypal Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)

Hannunkorut.com verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Visa Electronilla maksettaessa Verified by Visa palvelu verkkomaksuilla tulee olla aktivoitu. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Hannunkorut.com varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut kotimaan toimituksissa ovat ilmaisia.  

Ulkomaille menevistä tilauksista peritään tilauskohtaisia toimitus- ja käsittelykuluja seuraavasti: 20€ kaikki ulkopuoliset toimitukset. Kulut näkyvät ostoskorissa.

Mikäli tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelle, on käyttäjä vastuussa mahdollisista tullaus-, tuonti- tai muista maksuista. Tullauskäytännöt vaihtelevat maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullipisteestä. Mikäli tuote pitää tullata, on tilaaja vastuussa kaikista siihen liittyvistä kuluista sekä ymmärtää, että tullaus voi aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

Toimitusaika

Hannunkorut Oy käsittelee saapuneet tilaukset kahden (2) työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta. Kotimaan toimituksiin valittavissa olevat toimitustavat ovat:

  • Postin Pikkupaketti. Paketti toimitetaan päiväpostin mukana tilaajan postiluukkuun tai -laatikkoon (2-3 arkipäivää tilauksesta). Jos paketti on liian iso, se toimitetaan noudettavaksi lähimpään postiin ja paketin saapumisesta lähetetään tekstiviesti. Lähetyksessä on seurantakoodi. Huomaathan, että isot ja kovat korut kuten kovat rannekorut pakataan korkeaan toimituspakkaukseen, jolloin pakettia ei voida jaella postiluukkuun. Paketti on silloin noudettavissä lähimmästä Postin toimipisteestä. 
  • Nouto Postin pakettiautomaatista. Paketti toimitetaan valittuun Postin pakettiautomaattiin 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja Tilaajalle lähetetään lokeron avauskoodilla varustettu tekstiviesti kun paketti on noudettavissa. Paketin voi noutaa pakettiautomaatista lokeron avauskoodilla valitun automaatin aukioloaikoina.
  • Nouto R-Kioskista. Paketti toimitetaan valittuun R-Kioskin toimipisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja Tilaajalle lähetetään tekstiviesti kun paketti on noudettavissa. Paketin voi noutaa R-Kioskin aukioloaikoina henkilöllisyytensä todistamalla.

Ulkomaan toimitukset tehdään käyttäen DHL Express -palvelua ja toimitusaika riippuu kohdemaasta, ollen yleensä joitakin päiviä.

Kun Hannunkorut Oy postittaa tilauksen, Tilaaja saa tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen linkin tilauksen kulun seuraamista varten. Lähetykset ovat vakuutettuja.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti, Hannunkorut Oy asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Hannunkorut Oy varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Hannunkorut.com asiakaspalvelu ole ottanut yhteyttä Tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun asiakkaspalvelu@hannunkorut.com tai puh. 040 818 7922.

Hannunkorut Oy pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

Takuu

Kaikilla Hannunkorut Oy tuotteilla on takuu valmistusvirheiden osalta. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Takuu ei myöskään koske vikoja, joiden voidaan katsoa aiheutuneet korujen huolimattomasta hoidosta.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Hannunkorut.com asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Hannunkorut Oy palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä palautusoikeus ei koske niitä tuotteita, jotka on valmistettu tai muutettu tilaajan erityistoivomusten mukaisesti. Palautusoikeus ei myöskään koske sivustolla tilaustuotteiksi merkittyjä tuotteita.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote seuraavissa tapauksissa:

(i) tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Hannunkorut asiakaspalveluun asiakkaspalvelu@hannunkorut.com 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai tuote on laitettu palautukseen Hannunkorut .com palautusohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta;

(ii) tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa;

(iii) tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa.

Tuote tulee palauttaa Hannunkorut.com mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. Hannunkorut Oy hyvittää tilaajalle palautuksesta aiheutuneet kulut samalla kun maksaa palautettavan tuotteen hinnan takaisin tilaajalle. Hyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen kun palautettu tuote on saapunut Hannunkorut Oy ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta Hannunkorut Oy:n.

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tilaajan tulee ilmoittaa asiasta Hannunkorut.com asiakaspalveluun heti kun vika on huomattu. Hannunkorut Oy pyrkii korvaamaan viallisen tuotteen uudella, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, Hannunkorut Oy hyvittää tilaajalle maksetun summan pitäen sisällään tuotteen hinnan ja toimituskulut. Hyvitys tehdään sen jälkeen kun vika on todennettu. Tilaajan on suositeltavaa olla yhteydessä Hannunkorut Oy:n asiakaspalveluun toivoessaan tarkempia ohjeita asiasta.

Ehtojen muuttaminen

Hannunkorut Oy varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Hannunkorut Oy ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan etusivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan etusivulla.

Ylivoimainen este

Hannunkorut Oy ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

Hannunkorut Oy ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).